Helsingissä avautuu uusi ainutlaatuinen taidetalo, jossa katto on korkealla ja kynnys matalalla. Nukketeatteritalossa työskentelevät vapaan kentän nukketeatteritaiteilijat. Yleisö pääsee nauttimaan talon tunnelmasta, kun syksyn ohjelmisto käynnistyy avajaisilla elokuussa. Syksyn aikana talossa nähdään esityksiä lapsille ja aikuisille. Tervetuloa Nukketeatteritaloon!

Talon ovet avataan 30 min ennen näytöksen alkua. Silloin voi lunastaa ja maksaa liput kortilla tai käteisellä.

Lue saapumisohjeet yhteystiedot sivultamme.

LISÄTIEDOT ESITYKSISTÄ JA LIPPUVARAUKSET
nukketeatteritalo@gmail.com

Liput voi lunasta suoraan ovelta. Ovet avataan 30 min ennen näytöstä.

14.12 klo 9

18.12 klo 15

Ikäsuositus : +4v.

Kesto: 35 min

Liput: 8€

Hämärinkäinen - Maria Elina Koivula.jpg

HÄMÄRINKÄINEN

Hämärinkäinen on pieni hahmo, joka kutoo kangaspuillaan hämärää keskitalven juhlaa varten. Mila Teräksen ja Karoliina Pertamon alkuperäisten teoksen maagiset olennot heräävät eloon ystävällisyyttä ja taikaa juhlistavassa koko perheen nukketeatteriesityksessä

Varaa lippu tästä

16.12 klo 19

Aikuisille

Kesto: 50 min

Liput: 15€

2 Pulcinella coffin, photo, Tiina Ristola.jpg

PULCINELLA TANSSIVA KUTALE

Pulcinella - Tanssiva Kutale on italialaiseen perinteeseen perustuva nukketeatteriesitys aikuisille: ripaus rakkautta, suuria taisteluita ja villiä tanssia! Torihuumorilla hyöstäen Pulcinella viattomasti keikauttaa päälaelleen totutun. Mikä tahansa tilanne on Pulcinellalle tekosyy sählätä iloisesti.

Varaa lippu tästä

19.12 klo 9

Ikäsuositus: +3v.

Kesto: 35 min

Liput: 8€

Iitu lumiraameissa.jpg

TUIKI JOULUPUU

Tuiki joulupuu on Gaby Hansenin ja Christine Leesonin lasten kuvakirjaan pohjautuva nukketeatteriesitys. Sen teemana on sinnikkyys ja omaan tekemiseen uskominen. Kun omat voimat loppuvat, ystävät ja kylän eläimet yhdistävät voimansa. Pienen hiiren pienestä ajatuksesta kasvaa kauneutta, ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Varaa lippu tästä

MENNEET ESITYKSET

11.11 klo 9 ja 10:30

12.11 klo 12

Ikäsuositus : +5v.

Kesto: 35 min

Liput: 8€

7daff9769dcdccce14a37b1d73a01675.jpg

VUORI JOKA RAKASTI LINTUA

Alice Maclerranin rakastettu satu yksinäisen vuoren ja muuttomatkallaan sen luokse eksyvän linnun ystävyydestä saa näyttämötulkinnassa varjoteatterin kiehtovat keinot käyttöönsä. Varjoa ei ole ilman valoa, ja tässä esityksessä sävyt ovat värikkäät ja ilon, elämän ja rakkauden puolella!

14.10 klo 9

15.10 klo 12

Ikäsuositus : +2v.

Kesto: 35 min

Liput: 8€

Nukketeatteri PikkuKulkuri - Leppäkerttu.jpg

LEPPÄKERTTU PILKUTON

Leppäkerttu Pilkuton on interaktiivinen sing along -tyyppinen nukketeatteriesitys, joka pohjautuu Niina Bell’in Leppäkerttu ilman pilkkuja –nimiseen kuvakirjaan. Esityksen teemana on erilaisuus, miksi erilaisuutta vieroksutaan ja kuinka jokainen meistä on ainutkertainen ja arvokas. 

2.9 klo 9 ja 10:30

Ikäsuositus : +10v.

Kesto: 35 min

Liput: 8€

Hannahit columns(1).jpg

HANNAHIN PIENI TEATTERI

Hannahin pieni teatteri on filosofian kysymyksiä pohtiva miniatyyrista maailmaan paperiteatteriesitys yli 10- vuotiaille. Esitys pohjautuu Marion Müller-Colardin kirjaan Le petit theater de Hannah Arendt. Esityksessä matkataan Hannah Arendtin kanssa pohtien yksilön ja yhteiskunnan, hyvän ja pahan sekä demokratian ja ihmisyyden kysymyksiä.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi
Ota meihin yhteyttä:

nukketeatteritalo@gmail.com