top of page
Tuiki Joulupuu
Iitu lumiraameissa

Tuiki joulupuu on Gaby Hansenin ja Christine Leesonin kirjaan pohjautuva nukketeatteriesitys. Kun omat voimat loppuvat, ystävät ja kylän eläimet yhdistävät voimansa. Pienen hiiren pienestä ajatuksesta kasvaa kauneutta, ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Kesto: 30 min

Kieli: Suomi
Ikäsuositus: 1-8v.

Lisätiedot: Nukketeatteri PikkuKulkuri

 

Herra Starkin jouluyllätys
Herra Starkin jouluyllätys

Maailman kenties pienimmän sirkuksen, nukketeatteri Circus Stradan voimamies Herra Stark on jouluintoilija! Esityksessä tapaamme Circus Stradasta tuttujen hahmojen krokotiilin ja trapetsitaiteilijalintujen lisäksi Herra Starkin uuden lemmikin!

Kesto: 30 min

Kieli: Suomi
Ikäsuositus: koko perheelle

Lisätiedot: Milla Risku

 

Hämärinkäinen
Hämärinkäinen

Hämärinkäinen on pieni hahmo, joka kutoo kangaspuillaan hämärää keskitalven juhlaa varten. Mila Teräksen ja Karoliina Pertamon alkuperäisteoksen maagiset olennot heräävät eloon ystävällisyyttä ja taikaa juhlistavassa koko perheen nukketeatteriesityksessä.

Kesto: 35 min

Kieli: Suomi
Ikäsuositus: 4-9v.

Lisätiedot: Maria-Elina Koivula

 

Saunatontun lahja
saunis+vihta+miljöö

Saunatontun lahja on savusaunan tuoksuinen nukketeatteriesitys koko perheelle. Esitys kertoo välittämisestä, toisen auttamisesta ja siitä miten tärkeätä on tuntea itsensä tarpeelliseksi.

Ja tietenkin, tarina kertoo joululöylyjen ihanuudesta.

Kesto: 30 min

Kieli: Suomi, ruotsi tai englanti
Ikäsuositus: koko perheelle

Lisätiedot: Nukketeatteri Ofelia

 

Loviisan joulu
LOVIISAN JOULU

Yöllä on satanut ensilumi. Loviisan kotikatu peittyy valkoiseen harsoon. Onnistuuko Loviisa pelastamaan joulun, kun äiti on sairaana? Löytyykö apua suutarilta tai leipurilta?  Loviisan joulu on tarina sitkeydestä, rohkeudesta ja joulun taiasta.

Kesto: 25 min

Kieli: Suomi
Ikäsuositus: 4-7v.

Lisätiedot: mila.nirhamo@gmail.com

 

bottom of page