RIINA TIKKANEN 

Riina Tikkanen on esiintyvä nukketeatteritaiteilija, valmistunut vuonna 2011 Turun Taideakatemiasta. Tikkanen on työskennellyt nukkenäyttelijänä, näyttelijänä, klovnina, buffoonina ja naamio näyttelijänä viimeisen viiden vuoden aikana yli kahdessakymmenessä eri näyttämöteoksessa. Hän on tehnyt töitä useiden vapaiden ammattilais ryhmien kanssa (mm. Kuuma Ankanpoikanen ja Teatteri Metamorfoosi) sekä kiertänyt esityksillä Suomen lisäksi myös useilla ulkomaisilla teatteri festivaaleilla 

Abstract Shapes

MILLA RISKU työskentelee nukke- ja naamioteatterin sekä kuvitustaiteen parissa. Nukketeatterissa Riskua kiehtoo mahdollisuus yhdistellä eri taiteenlajeja musiikista kuvataiteeseen, myös interaktiolla yleisön kanssa on hänelle suuri merkitys. Taiteen ja kulttuurin tasa-arvoinen saavutettavuus on Riskulle tärkeä arvo. Jos ihminen ei pääse teatterin luokse, tulee teatterin mennä ihmisen luokse. Tästä johtuen hänen esityksensä ovat mobiileja kuljettaa ja esitettävissä vaikka autiolla saarella!  

Milla_me and my friends.jpg

MILA NIRHAMO on Turun Taideakatemiasta valmistunut nukketeatterintekijä joka haluaa kertoa tarinoita niin aikuisille kuin lapsillekin. Nukketeatteri on hänelle yleisön kanssa jaettu visuaalinen maailma, jossa tapahtuu kohtaamisia ja pieniä ihmeitä. Nirhamo inspiroituu esineistä, historiasta, kuvataiteesta ja kirjallisuudesta - sekä kanssakulkijoista. Hän työskentelee käsikirjoittajana, ohjaajana, esiintyjä ja opettajana.

Mila_N-3.jpg