top of page
Korhosen Muotokuva
KORHOSEN MUOTOKUVA

Korhosen muotokuva on groteski tuhokuvaelma ja hirmu hieno rakkaustarina. Esitys on taiteilija X:n sielullisen tyhjyyden kuvaus ja synkkä silmäys taidemaailman tornitaloihin. Samalla se on karjalaisen isoisoäidin henkinen voitto. Korhosen muotokuva on näyttelijän ja nukkien symbioosi, rajatila ja leikin ylistys.

Kesto : 1h30

Kieli : Suomi
Ikäsuositus: aikuisille

Lisätiedot: Vaurioteatteri

 

Korppipäinen mies
Korppipäinen mies, kuvaaja Marcus Lindén, kuvassa Kati Keskihannu

Yläkouluikäisille, 2.asteen oppilaille ja aikuisille suunnattu esitys käsittelee alaikäiseen kohdistuvan häirinnän ja seksuaaliväkivallan tunnistamista ja grooming-ilmiöön puuttumista. Esitykseen kuuluu sekä ennakkomateriaalit että purkutyöpaja.

Kesto: 75 min

Kieli: Suomi
Ikäsuositus: +13v. ja aikuisille

Lisätiedot: Kuroa kollektiivi

 

Valoa ja vähän varjoakin
VALOA JA VÄHÄN VARJOAKIN

Lauluja kaipuusta, rakkaudesta, unelmista ja elämän löytöretkistä teatterin lumoon kiedottuna. Mikä meitä ajaa muutokseen, asumaan toiselle paikkakunnalle tai jopa vieraaseen maahan? Esitys vie muutoksen tuuliin, luopumiseen ja löytämiseen!

Kesto: 40 min

Kieli: Suomi
Ikäsuositus: Aikuisille

Lisätiedot: Nukketeatteri Pikkukulkuri

 

Pulcinella, tanssiva kutale
PULCINELLA-TANSSIVA KUTALE

Vauhdikas käsinukke-esitys käsittelee elämän suuria kysymyksiä rakkaudesta kuolemaan roisilla torihuumorilla höystettynä. Pulcinella keikauttaa viattomasti päälaelleen totutun ja vapauttaa yleisönsä liikutuksesta nauruun.

Kesto: 55 min

Kieli: Lähes sanaton
Ikäsuositus: +14v.

Lisätiedot: TeatteriQo

 

Pilvien Paino
Pilvien paino

Pilvien paino kertoo kahdesta kirjailijasta, Irène Némirovskysta ja Elvi Sinervosta, jotka jäivät Euroopan historian vyöryjen alle. Esitys sukeltaa näiden kahden naisen elämäntarinaan niiden yhtymäkohdissa. Pilvien Painossa Irène ja Elvi kohtaavat kuvitellussa hetkessä, joka rakentuu tositapahtumien ja kuvitellun risteykseen.

Kesto : 60 min

Kieli : Suomi
Ikäsuositus: aikuisille

Lisätiedot:TeatteriQo

 

Tea for Two
Tea for two

Kaksi naista, kaksi tapaa, asuntovaunu ja kattila jaettavaksi. Tea for two on pieni tarina naapuruksista jotka rakastavat kupillista kuumaa teetä - ilman toistensa seuraa.

Esitys tapahtuu asuntovaunuteatterissa, 10 katsojalle kerrallaan.

Kesto: 20 min

Kieli: Sanaton
Ikäsuositus: Aikuisille

Lisätiedot: TeatteriQo

 

Valohämyä
Prinsessa

Valohämyä on nukketeatterinäytelmä runoilija L. Onervasta mielisairaalan potilaana Sipoon Nikkilässä 1940-luvulla. Näytelmä kertoo hänen viimeisestä sairaalavuodestaan. Onervan kirjoittamat runot ovat Valohämyä esityksen selkäranka.

Kesto: 40 min

Kieli: Suomi
Ikäsuositus: +12v.

Lisätiedot: Nukketeatteri Ofelia

Likka
LIKKA

Likka on teatteriesitys, joka sisältää nukkeja, haitarimusiikkia, naurua, verta ja kyyneleitä.  Esitys vie katsojan ajassa hetkeen, jolloin tehtiin ratkaisevia tekoja. Visuaalinen kerronta herkistää aistit. Likka pohjautuu Anneli Kannon romaaniin Veriruusut

Kesto: 50 min

Kieli: Suomi
Ikäsuositus: +14v.

Lisätiedot: TeatteriQo

 

bottom of page