top of page

Metropolitan Puppets etsii tuottajaa

Tervetuloa visuaaliseen ja yhteisölliseen nukketeatterimaailmaan! Metropolitan Puppets ry etsii markkinointiin orientoitunutta tuottajaa 1.9. alkaen tai sopimuksen mukaan. Olisitko sinä etsimämme henkilö? Lue lisää ja hae meille töihin!


Metropolitan Puppets ry yhdistää pääkaupunkiseudulla työskentelevät vapaan kentän nukketeatteriammattilaiset. Verkosto ylläpitää Nukketeatteritaloa Pakilan työväentalon tunnelmallisessa ympäristössä sekä edistää pääkaupunkiseudun nukketeatterin näkyvyyttä ja saavutettavuutta.


Metropolitan Puppets etsii markkinointiin orientoitunutta tuottajaa syyskuusta alkaen. Tehtäviin kuuluu Nukketeatteritalon esitystoiminnan koordinointi (2-4 näytöstä/kk), markkinointi sekä tilavuokraus. Taloa vuokrataan harjoitus-, työpaja- ja juhlakäyttöön. Työn painopiste on markkinoinnissa ja viestinnässä. Päivität verkoston somet (Instagram, Facebook) ja nettisivut sekä yleiset ilmoitustaulut (Menokone jne). Osallistut verkoston jäsenkokouksiin (1/kk) ja toiminnan kehittämiseen. Lisäksi voit osallistua apurahahakemuksiin ja verkoston jäsenten kiertuetoiminnan markkinointiin. Työnkuvaan voit vaikuttaa omien vahvuuksiesi ja kiinnostuskohtiesi mukaan.


Toivomme sinulta:

- Kokemusta esittävän taiteen alalta sekä kiinnostusta nukketeatteritaidetta kohtaan

- Tuotanto- ja markkinointiosaamista

- Kykyä hallinnoida eri asioita samaan aikaan

- Innokasta työotetta, uteliaisuutta, ja halua oppia uutta


Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jonka sisältöön pääset myös itse vaikuttamaan

- Innostavan verkoston, joka toimii tukenasi

- Työpisteen Nukketeatteritalolla Pakilassa


Työ alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan. Työ on osa-aikainen, 14 tuntia/vko. Palkka TESin mukaan. Työsopimus vuoden loppuun ja mahdollisuus jatkoon rahoituksen varmistaessa.


Lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi (kuitenkin max 1A4) ke 9.8. klo 16 mennessä osoitteeseen metropolitanpuppets@gmail.com. Haluatko lisätietoja pestistä ja Metropolitan Puppets -verkostosta? Nykyinen tuottaja Tiphaine Caré-Vantola vastaa kysymyksiisi sähköpostitse (nukketeatteritalo@gmail.com) ja puhelimitse (04578346922) perjantaina 4.8. klo 10-14 ja tiistaina 8.8. klo 13-17.


Lue lisää meistä: https://www.metropolitanpuppets.org/

Comments


bottom of page