top of page

Nukketeatteritalon kevät starttaa Nukketeatteri PikkuKulkurin uutuusesityksellä Amanda!Nukketeatteritalon kevätkausi alkaa huomenna perjantaina Nukketeatteri PikkuKulkurin Amanda esityksellä. Ensimmäiseen esitykseen on kutsuttu päiväkotiryhmiä Pakilan Montessori-leikkikoulusta ja Pakilan lastenpaikasta. Esitykset tarjotaan ryhmille Kulttuurilahjakampanjasta saaduilla varoilla.


Amanda nähdään myös lauantaina 27.1. klo 15! Lippuja on vielä hyvin, joten tervetuloa katsomaan! Liput voi ostaa tästä.


Havis Amanda kyllästyy seisomaan turistien töllisteltävänä ja päättää karata. Kun kukaan ei huomaa, hän livahtaa vapauteen. Kaupungin kaunein ja tärkein patsas on nyt tipotiessään. Helsingin kaupunginjohtaja kimmastuu ja uhkaa teljetä Amandan häkkiin heti kun hänet saadaan kiinni.  Lokin neuvomana Havis Amanda matkustaa Ouluun toripolliisin luo ja sieltä yhdessä polliisin kanssa Utajärvelle asti käpylehmien niitylle. Ystävykset iloitsevat vapaudesta kunnes yö koittaa ja koti-ikävä voittaa.  Onneksi Amanda saa helpottavan viestin ja kotimatka voi alkaa.

Nukkenäytelmä kertoo vapaudenkaipuusta, vertaistuesta, ystävyydestä ja koti-ikävästäkin. Julkiset taideteokset heräävät henkiin tässä humoristisessa ja musiikintäyteisessä esityksessä.


Tutustu kevään muuhun ohjelmistoon ja osta lippusi täältä!


Tervetuloa Nukketeatteriin


Commentaires


bottom of page